Mahlangu tillbaka i träning om sex veckor

Senaste nytt på “Mahlangu-fronten” är att han enligt sydafrikansk media är tillbaka i träning om sex veckor för att sedan provspela i europeiska klubbar.

Foto: Bjarki Tordarson

May Mahlangu
Foto: Bjarki Tordarson

Sedan Mahlangus kontrakt gick ut har han varit en ryktenas man, trots sin tämligen allvarliga skada. Diverse rykten har cirkulerat om vilken klubb som får den eftertraktade signaturen från May. Det har handlat mest om Stuart Baxters Kaizer Chiefs och om (numera) Åge Hareides Malmö FF. Men även en återkomst till HIF har varit på tapeten.

May Mahlangu har tidigare klargjort att han vill spela fotboll i någon av de europeiska ligorna  trots att Kaizer Cheifs erbjudit honom bland annat rehabilitering. Men Mahlangu har konsekvent tackat nej, då han står fast vid att spela i Europa.

Han har senaste tiden befunnit sig i sin hemstad Secunda samt i Johannesburg och kört rehab-träning. Om cirka sex veckor förväntas han att återuppta fotbollsträningen, och frågan är då; var?

“Mahlangu-Gate” lär fortsätta ett tag till, med andra ord.

bbl_fredrik_ymer

One thought on “Mahlangu tillbaka i träning om sex veckor

1. Pingback: Veckan som gått – Vecka 5 : | Allt Om HIF |