Jag fick ett pressmeddelande

Det dök ner ett pressmeddelande i min e-post, och normalt sätt är det väl inget jag känner behov av att skriva om. Förrän idag.

Pressmeddelanden – GfK Sverige AB

Vem vinner fotbollsallsvenskan säsongen 2011-2012?

Enligt undersökning från GfK så blir det …..MFF som blir mästare i år igen!!

Knappt  6 av 10 svenskar har redan utsett vinnaren i årets allsvenskan! Övertygelsen om vem som vinner ökar med åldern, ju äldre man är ju högre andel har man laget klart för sig. Män kan i högre grad än kvinnor se en vinnare framför sig.

MFF fick flest röster, nämligen 16 % och 63% boende i Malmö röstade på laget. IFK Göteborg kommer tvåa med 10% med 42% i Göteborg som röstade på laget medan 10% röstade på GAIS.  Djurgårdens IF delade tredjeplats med Helsingborgs IF.

För mer info om undersökningen kontakta Carina Lans, carina.lans@gfk.com eller mobil 0706-85 16 08.

– – – – – – – – – –

GfK är det fjärde största marknadsundersökningsföretaget i världen. I Skandinavien är vi näst störst. Våra affärsenheter Custom Research, Consumer Tracking, Health Care och Retail and Technology erbjuder  faktabaserad analys och rådgivning som baseras på anpassade lösningar, konsument-, hushålls-, och handelspaneler. Denna bredd kan ingen annan erbjuda. GfK – insiktsdriven affärsutvecklingspartner. www.gfk.com/se

***

Inte nog med att någon eller några har tippat säsongen ”2011-2012”, som i svensk fotboll är två olika säsonger, så anser vederbörande att; ”Män kan i högre grad än kvinnor se en vinnare framför sig.”!?

Njae, jag skulle nog säga att hela denna ”undersökning” verkar vara lite luddig? Eller vad tycker du?