HIFare I världen- Proffskoll v. 44

© Bildbyrån - 28648

BELGIEN

Jere Uronen (Genk) har spelat två matcher sedan senaste proffskollen. Först besegrade man Cercle Brügge med 1-0 och detta utan Jere i truppen. Sedan spelade man 2-2 mot Royal Antwerp i en dramatisk match där man låg under med 2-0 men lyckades hämta upp detta till 2-2 och kvitteringsmålet kom i minut 96. Jere spelade första halvlek men blev utbytt i paus. Med tanke på att hans frånvaro i matchen mot Cerle Brügge rör det sig troligtvis om en skada men detta är inget vi vet.

BRASILIEN

Leandro Castans (Vasco Da Gama) Efter tre raka segrar blev det poängtapp när laget spelade 1-1 mot Ceara. Castan spelade hela matchen.

CYPERN

Linus Hallenius (APOEL) Man tog en seger mot Nea Salamis med 3-0 och ligger nu tvåa i ligan. Linus startade och spelade 79:e minuter men fick lämna planen mållös.

DANMARK

Lucas Ohlander (Naestved BK) Det danska andraliga-laget har spelat två matcher sedan senaste proffskollen och båda har resulterat i förlust. Först förlorade man mot Viborg med 3-1, Lucas startade och spelade 58:a minuter och sedan förlorade man mot Roskilde med 4-0 i en match där vi inte har uppgifter om Lucas spelade.

ESTLAND

Tarmo Neemolo (Paide Linnameeskond) Laget förlorade mot Flora med 1-0. Tarmo fick hoppa in i den 75:e minuten men lyckades alltså inte göra ett mål.

ENGLAND

Emil Krafth(Newcastle United) ”Skatorna” spelade 1-1 mot Wolverhampton. Emil, som fick en del speltid i början av säsongen, blev kvar på bänken matchen igenom och speltiden har blivit mer skral på slutet. Är du förresten sugen på att få se Krafth, och hans Newcastle, live så kan du läsa mer om det via denna länken

FINLAND

Hannu Patronen (IFK Helsingfors) HIFK förlorade mot Mariehamn på straffar och åkte där med ut ur det finska slutspelet. Hans spelade hela matchen.

ISLAND

Olafur Skulason (Fylkir Reykjavik) Laget har spelat sista matchen för säsongen, man slutade 8:a i ligan. Skulas kontrakt löper ut i oktober och om det blir någon fortsättning, för 36-åringen, återstår att se.

JAPAN

Robin Simovic (Omiya Ardija) Man besegrade Ryukyu med 3-2 och det var Robin som fick hoppa in i den 48:e minuten som avgjorde matchen i den 87:e minuten.

KANADA

Alexander Achinioti Jönsson (Forge FC) Laget är i final i det kanadensiska slutspelet. Detta avgörs i två matcher, hemma och borta. FFC vann den första matchen mot Cavalry med 1-0 och den 2 november spelas returen. I den första matchen spelade AAJ hela matchen.

KAZAKSTAN

May Mahlangu (Ordabasy) Den förre HIFaren är utlånad, till Ordabasy, från bulgariska Ludogorets. Man vann mot Irtysh med 2-0 och May spelade fulla 90 minuter och gjorde 2-0-målet.

KUWAIT

Lalawele Atakora har gjort sitt i Azerbajdzjan och lämnat Gabala. Lalas kontrakt löpte ut 1 Juli och mittfältaren har nu gjort klart med en ny klubb, Kazma SC i Kuwait. Man förlorade med 2-0 mot Al Shabab.

NORGE

Matthew Rusike (Stabaek) Laget kryssade mot Odd, 0-0, detta utan Matt i truppen.

Andreas Linde (Molde) Laget förlorade med 3-1 mot Rosenborg och det var Linde som vaktade målet. Det var lagets första förlust på 8 matcher.

Arnor Smarason (Lilleström) Laget kryssade för tredje matchen i rad när man spelade 0-0 mot Vålerenga. Arnor startade på bänken och hoppade in i den 68:e minuten. Detta var lagets sjunde raka match utan vinst.

POLEN

Frederik Helstrups (Arka Gdynia) Man förlorade mot Slask Wroclaw med 2-1. Helstrup fanns inte med i truppen.

RYSSLAND

Jordan Larsson (Spartak Moskva) Laget vann efter tre matcher utan vinst mot Lokomotiv Moskva. Siffrorna skrevs till 3-0 och  det blev dundersuccé för Jordan som gjorde två av målen.

SCHWEIZ

Alexander Gerndt (Lugano) Man följde upp förlusten i Europa League mot Malmö med att förlora mot St Gallen med 3-1. Alexander spelade hela matchen men gjorde inga mål.

SYDAFRIKA

Suprise Ralani (Cape Town City FC) Man förlorade tredje raka matchen när Maritzburg vann med 1-0. Suprise fanns inte med i  truppen.

Edwin Gyimahs fick lämna Bidvest och har gått en längre tid utan kontrakt men nu har vår före detta mittfältare skrivit på för Black Leopards. Edwin fick starta direkt i 2-2-matchen mot Supersport United. Edwin spelad hela matchen och drog på sig ett gult kort.

THAILAND

Rasmus Jönsson (Buriram United) Man spelade 1-1 mot redan nedflyttningsklara Chiangmai och därmed tappade man guldet i den sista matchen. Det som på förhand såg så bra ut slutade med en rejäl besvikelse. Rasmus hoppade in med 20 minuter kvar men kunde inte ändra matchen.

TURKIET

Atiba Hutchinson (Besiktas) Man besegrade Galatasaray med 1-0. En tung seger där Atiba spelade hela matchen på sin sittande mittfältsposition.

Loret Sadikus och Abdul Khalilis (Kasimpasa) har spelat två matcher sedan senaste proffskollen. Man vann först i ligan mot Göztepe med 4-1 och sedan vann man i cupen mot Kemerspor 3000 med 3-2. Mot Göztepe startade Loret, drog på sig ett gult och blev utbytt i den 80:e minuten mot “Abbe” som alltså började på bänken. I cupen spelade “Abbe” hela matchen medan Loret inte fanns med i truppen.

TYSKLAND

Alfred Finnbogason (Augsburg) Man följde upp det imponerande 2-2-insatsen mot Bayern München med att spela 0-0 mot Wolfsburg. Alfred startade på bänken och hoppade in i den 77:e minuten.

Victor Palsson (Darmstadt) Laget har spelat två matcher sedan den senaste proffskollen. Först slog man Erzebirge Aue med 1-0 i ligan, Victor spelade hela matchen, och sedan åkte man ur cupen mot Karlsruher efter förlust med 1-0. Victor spelade hela den matchen också.

Alex Timossi Andersson (Bayerns U19) Man besegrade Freiburg med 3-2. Alex började på bänken och hoppade in i den 86:e minuten.

Andri Runar Bjarnason (Kaiserslautern) Laget förlorade andra matchen i rad när siffrorna skrevs till Chemnitzer med 3-1. Alfred fanns inte med i truppen. Men islänningen fanns med i gårdagens cupmatch, mot Nürnberg, där han blev inbytt i 98:e minuten och satte den avgörande straffen. Därmed är Kaiserslautern vidare i cupen

USA

Alejandro Bedoyas (Philadelphia Union) Lagets säsong är över efter man åkt ur slutspelet.

David Accam (Columbus Crew) Crew gick inte vidare till slutspel och säsongen är därmed över.

Jörgen Skjelvik (LA Galaxy) Även Galaxys säsong är över efter att man åkt ur slutspelet.

Ema Boateng (DC United) DC är också ute ur slutspelet.

ZAMBIA

Isaac Chansa (Forest Rangers) Chansa spelade i HIF 2007-2009 och återfinns numera åter i hemlandet där han representerar Forest Rangers. Man har spelat två raka matcher sedan senaste proffskollen. Först förlorade man mot Lumwana Radiants med 1-0 och sedan förlorade man mot Power Dynamos med samma siffror.

ÖSTERRIKE

Roman Kienast (SV Stripfing) Roman är assisterande, spelade, tränare i SV Stripfing. Laget förlorade andra matchen i rad när siffrorna skrevs till 1-0 mot Wiener Viktoria. Roman hoppade in i den 65:e minuten efter att ha börjat på bänken.

KLUBBLÖSA

Joseph Baffo hade precis kommit tillbaka från en lång skadeperiod när han skrev på för MSV Duisburg i den tyska tredjedivisionen. Olyckan var dock åter framme och försvararen drog ett korsband och sen var tiden i Duisburg över. Förväntas vara återställd inför 2020 och då återstår det att se var 26-åringen återupptar sin karriär?

Monday Samuel är tillbaka i Sverige efter tiden i Vietnam och har provtränat med Eskilsminne.

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!