HIFare i världen

Då var det dags att se hur det går för några av våra gamla HIFare i deras nuvarande lag. Nedan följer en kortare summering av insatserna under helgen.

Rasmus Jönsson var utanför truppen när hans Odense vann med 3-0 mot Randers. Jönsson, som pendlat mellan startelvan och bänken under de senaste matcherna lämnades alltså utanför och kanske beror detta på de uttalanden han gjorde i veckan gällande HIF?

Markus Holgersson spelade hela matchen när hans Lorca spelade 1-1 mot AD Alcorcón. Det är fortsatt tungt tabellmässigt för ”Holger” och hans lag då de ligger näst-sist.

Edwin Gyimahs Bidvest förlorade mot Mamelodi Sundowns med 2-0. Edwin spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort.

Suprise Ralanis och Matthew Rusikes Cape Town City FC spelade 0-0 mot Supersport United FC. Suprise spelade hela matchen med Rusike inte fanns med i truppen.

Abdul Khalilis Genclerbirligi förlorade mot Kayserispor med 3-2 och ”Abbe” spenderade hela matchen på bänken.

Loret Sadikus Kasimpasa vann med 2-0 mot KDC Karabükspor och Loret spelade hela matchen som defensiv mittfältare.

Olafur Skulason spelade, som defensiv mittfältare, hela förlustmatchen mot Kasimpasa.

Atiba Hutchinson spelade hela matchen när hans Besiktas slog Akhisar Belediyespor med 3-0. Besiktas ligger nu 2:a i turkiska ligan.

Lalawele Atakora fanns inte med i truppen när hans Adana Demirspor förlorade mot Elazigspor med 2-1.

May Mahlangu spelade hela matchen för sitt Dinamo Bukarest och gjorde mål för andra matchen i rad när hans Dinamo Bukarest slog CS Voluntari med 4-2.

Alexander Kacaniklic satt på bänken matchen igenom när hans Nantes spelade 1-1 mot Dijon.

Ema Boateng fick hoppa in i den 80:e minuten när hans LA Galaxy vann mot Chicago med 1-0.

Alejandro Bedoyas och David Accams Philadephia spelade båda från start i förlustmatchen mot Orlando. Bedoya spelade hela matchen med Accam blev utbytt i den 76:e minuten.

Emil Krafth fick från sin bänkplats se sitt Bologna vinna med 2-0 mot Hellas Verona.

McDonald Mariga spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort när hans Real Oviedo vann mot Gimnastic med 1-0.

Jere Uronen startade och spelade 72 minuter när hans Genk, i fredags, spelade 2-2 mot Charleroi.

Alexander Gerndt spelade inte för sitt Lugano i 1-1-matchen mot FC Thun på grund av skada.

Victor Palsson spelade hela matchen som defensiv mittfältare och drog på sig ett gult kort när hans Zürich förlorade mot BSC Young Boys.

Alfred Finnbogason är fortsatt skadad och fanns inte med i truppen när hans Augsburg spelade 0-0 mot Wolfsburg.

Fredrik Helstrup spelade hela matchen när hans Arka Gdynia förlorade mot Lechia Gdansk med 1-2.

Tomer Chencinskis Shamrock Rovers förlorade mot Bohemian FC med 1-2. Tomer satt på bänken.

Joseph Baffo är fortsatt skadad och spelade inte när hans Eintracht Braunschweig kryssade, 1-1, mot Darmstadt.

Andreas Linde vaktade återigen målet när hans Molde slog Lilleström med 2-1. Molde ligger etta i norska ligan.

Rafael Porcellis och hans EC Sao José spelar inte match förrän den 21:a april igen.

Tarmo Neemolo blev inbytt i den 76:e minuten när hans Paide Linnameeskond vann med 3-2 mot JK Tallinna Kalev.