HIFare i världen

Då var det, som vanligt, dags att se hur det går för några av våra gamla HIFare i deras nuvarande lag. Nedan följer en kortare summering av insatserna under helgen. Här har ni Proffskollen

Rasmus Jönsson har efter några matcher från start under den senaste tiden suttit på bänken och så även i den senaste matchen mot Lyngby. Jönsson blev inbytt i den 74:e minuten då det stod 2-2 i matchen, som också blev slutresultat.

Markus Holgersson var tillbaka på bänken när hans Lorca förlorade mot Córdoba. ”Holger” blev dock kvar på bänken matchen igenom.

Edwin Gyimahs Bidvest spelade 1-1 hemma i den första av två matcher mot Enyimba från Nigeria i CAF Confederations Cup, motsvarigheten till afrikanska Europa League.

Suprise Ralanis och Matthew Rusikes Cape Town City FC spelade 1-1 mot Maritzburg United. Suprise spelade hela matchen medan Rusike inte fanns med i truppen.

Abdul Khalilis Genclerbirligi tog en imponerade 1-0 seger mot Galatasaray. ”Abbe” började på bänken och kom in först i den 91:a minuten. Dock innebar detta att han var på plan när 1-0-målet gjordes i den 92:a minuten.

Loret Sadikus Kasimpasa vann med 1-0 mot Buraspor och Loret spelade hela matchen som defensiv mittfältare.

Olafur Skulason fick från sin bänkplats återigen se sitt Karabükspor förlora. Denna gången med 1-2 mot Antalyaspor.

Atiba Hutchinsons Besiktas vann stor mot Göztepe med 5-1 detta utan Atibas närvaro som var avstängd efter att ha dragit på sig för många gula kort.

Lalawele Atakora startade för sitt Adana Demirspor och spelade hela vinstmatchen mot Manisaspor.

May Mahlangu spelade hela matchen för sitt Dinamo Bukarest och noterades för ett mål i vinstmatchen mot CS Concordia Chiajna.

Alexander Kacaniklic fanns inte med i truppen när hans Nantes förlorade mot Monaco med 1-2.

Ema Boateng spelade 62 minuter för sitt LA Galaxy i förlustmatchen mot Sporting Kansas City.

Alejandro Bedoyas och David Accams Philadephia spelade 1-1 mot San Jose Earthquakes. Accam spelade från start, drog på sig ett gult kort och blev utbytt i den 63:e minuten. För Bedoya, som också startade, gick det lite bättre. Han noterades för mål och blev uttagen i veckans MLS-lag.

Emil Krafth fick från sin bänkplats se sitt Bologna förlora mot Crotone med 0-1.

McDonald Mariga spelade hela matchen när hans Real Oviedo vann mot CD Lugo med 1-0.

Jere Uronen och hans Genk vann mot Standard Liege med 1-0. Jere spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort.

Alexander Gerndt spelade 77 minuter när hans Lugano förlorade mot Basel med 0-1.

Victor Palsson fanns inte med i truppen när hans Zürich spelade 1-1 mot Grasshoppers.

Alfred Finnbogason är fortsatt skadad och fanns inte med i truppen när hans Augsburg förlorade mot Bayern München med 1-4.

Fredrik Helstrup spelade hela matchen när hans Arka Gdynia förlorade mot Lechia Gdansk med 2-4.

Tomer Chencinskis Shamrock Rovers förlorade mot Dundalk FC med 1-2. Tomer satt på bänken.

Joseph Baffo är fortsatt skadad och spelade inte när hans Eintracht Braunschweig kryssade, 1-1, mot Dynamo Dresden.

Andreas Linde vaktade målet i 0-4-förlusten mot Rosenborg. Förlusten var Moldes första för säsongen.

Rafael Porcellis och hans EC Sao José spelar inte match förrän den 21:a april igen.

Tarmo Neemolo startade och spelade 77 minuter för sitt Paide Linnameeskond när laget vann med 4-1 mot FC Kuressaare.