HIFare i världen

Då var det dags att se hur det går för några av våra gamla HIFare i deras nuvarande lag. Nedan följer en kortare summering av insatserna under helgen.

Rasmus Jönsson startade för tredje matchen i rad när hans Odense förlorade mot Randers med 4-1. Rasmus fick spela 74 minuter.

Markus Holgersson satt på bänken matchen igenom när hans Lorca kryssade mot Barcelona B.

Edwin Gyimahs Bidvest spelar afrikanska Champions League. Laget vann mot Primeiro de Agosto från Angola med 1-0 i lördags.

Suprise Ralanis och Matthew Rusikes Cape Town City FC spelade åttondelsfinal i cupen i onsdags och Suprise stod för en assist i vinsten mot Orlando Pirates.

Alejandro Bedoyas och David Accams Philadephia kryssade mot Columbus och båda spelade hela matchen. Bedoya drog på sig ett gult kort.

Abdul Khalili spelade 62 minuter för sitt Genclerbirligi när laget kryssade mot Akhisar.

Loret Sadiku var avstängd på grund av för många gula kort. Sadikus Kasimpasa kanske hade behövt honom på plan då laget förlorade med 2-3 mot Antalyaspor.

Olafur Skulason var avstängd när hans Karabükspor förlorade mot Osmanlispor med 0-4.

Atiba Hutchinson spelade 82 minuter i förlustmatchen mot Basaksehir. Besiktas ligger för närvarande på en tredjeplats vilket innebär kval till Europa League.

Lalawele Atakora startade för sitt Adana Demirspor men fick bara spela 46 minuter i förlustmatchen mot Umraniyespor.

May Mahlangu spelade hela matchen för sitt Dinamo Bukarest i 3-0-vinsten mot CS Gaz Metan Medias. Observera att denna matchen spelades förra måndagen och att nästa match spelas den 30 mars, dagen innan vår egen premiär.

Alexander Kacaniklic fick stanna på bänken matchen igenom när hans Nantes spelade 1-1 borta mot Metz. Laget ligger för närvarande 6:a.

Ema Boateng och hans LA Galaxy spelar nästa match den 25:e mars mot Vancouver Whitecaps.

Emil Krafth fick sitta på bänken hela matchen när hans Bologna gjorde det bra och spelade 1-1 mot Lazio.

McDonald Mariga spelade hela matchen för sitt Real Oviedo i segermatchen mot Granada. Han spelade som central mittfälltare i en 4-4-2 och drog på sig ett gult kort.

Jere Uronen och hans Genk spelade inte utan nästa match är den 1:a april.

Alexander Gerndt fanns inte med i truppen när hans Lugano förlorade mot Luzern med 1-2.

Victor Palsson spelade hela matchen som defensiv mittfältare när hans Zürich förlorade mot BSC Young Boys med 1-2.

Alfred Finnbogason är fortsatt skadad och startade inte i matchen mot Werder Bremen som Augsburg förlorade med 1-3.

Fredrik Helstrup spelade hela förlustmatchen mot Jagiellonia Bialystok. Arka Gdynia förlorade med 3-2.

Tomer Chencinski var tillbaka från start när hans Shamrock förlorade mot Saint Patrick´s Athletic.

Joseph Baffo är fortsatt skadad och spelade inte när hans Eintracht Braunschweig vann mot Duisburg med 3-2.

Andreas Linde vaktade som vanligt målet när hans Molde slog Haugesund med 0-1. Molde leder den norska ligan efter att ha inlett säsongen med 2 raka segrar.

Rafael Porcellis som numera spelar numera i EC Sao José som är en lokalliga i Brasilien. Det är svårt att få fram information om lagelva men laget förlorade nattens match mot Veranópolis.

Tarmo Neemolo hoppade in för sitt Paide Linnameeskond i den 78:e minuten i 0-1 förlustmatchen mot Trans Narva. Paide Linnameeskond ligger för närvarande näst sist i estländska ligan. Dock har det bara spelats fyra matcher och laget har i dessa tagit två poäng.