HIF U21 vann matchen mot Kristianstads FF i slutminuten.

Fågelkvitter, blå himmel, strålande sol, en grön gräsmatta (konstgräs men dock)  och ett HIF som lirade boll – våren är här mina vänner. Det är en fin känsla att stå med solen i ansiktet och se U21 första match för året mot Kristianstads FF. Matchen slutade med vinst i slutminuten med 3-2.

andersson_u19

Ett tjugotal hade hittat till Lerbergets IP denna tisdageftermiddag för att se HIF U21 möta Kristianstas FF. Det tog inte många minuter innan Helsingborg tog ledningen genom Anton Kinnander. Kristianstads FF kvitterade sedan till 1-1 och därefter gjorde Gustav Jarl mål för HIF. En jämn halvlek spelades på konstgräset utanför Höganäs och den första halvleken slutade 2-2.

Den andra halvleken var jämn den också, HIF hade många chanser och framförallt Anton Kinnander i spetsen. HIF gjorde mycket byten under den här halvleken och tiden passerade väldigt snabbt. I matchminut 89 tyckte Daniel Nordmark att det vardags att knyta ihop säcken och avslutade med att göra 3-2.