Gais – HIF 0-0

Oavgjort verkar vara året melodi i HIF. Trots ett övertag i första halvlek, och en missad straff, så lyckades man inte få hål på Gais. Dagens ledord blir istället trist och fantasilöst!

HIF kom till spel med samma startelva som mot Gefle och det märktes då utgången av matchen var ungefär den samma. Bortalaget var lite tyngre i första halvlek och kostade dessutom på sig att missa en straff. 0-0 i paus var nog Göteborgarna mest nöjda med.
I andra halvlek tog hemmalaget över och låg betydligt närmre en trepoängare än vad HIF gjorde. Oroväckande att bortalaget ser lite vilsna ut och någon spelidé i dagens match såg vi inte röken av.

Tredje raka enpoängaren innebär förvisso att laget fortfarande är obesegrade men nu måste HIF börja visa klass för att hänga på i toppen av tabellen

Gais-HIF  0-0 (0-0) Superettan

HIF: Pyzdrowski – Eriksson, Helstrup, Larsson, Anchinioti-Jönsson – Wede, Landgren, Gyimah, Christensen – Lange, Akpoveta

Byte: Weberg IN – Helstrup  UT (38) Surprise  IN – Christensen UT (63) M Svensson IN – Wede UT (82)

Varningar: Svahn (Gais) Nyström (Gais) Anchonioti-Jönsson (HIF) Djuric (Gais)