AOH summerar omgång 6

Örgryte och Brage har fortfarande förlustnollan intakt och Frej är enda laget utan seger. Dessutom klev HIF åter in på vinnarspåret och tog sig upp på en fjärdeplats…

I Varbergs hemmamöte, med Landskrona, så tog hallänningarna ledningen redan i första halvlek på ett självmål från BoIS. 1-0 stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek

Mamudu Moro blev tvåmålsskytt när HIF vann med 2-1 mot GAIS under tisdagskvällen. Trots att hemmalaget knappast imponerade så innebar segern att man klev upp på en fjärdeplats med en match mindre spelad än övriga topplag

Nu vet även Falkenberg hur det känns att förlora i årets seriespel. 0-2 på hemmaplan, mot Öster, var mindre smickrande. Carl Johansson och Admir Bajrovic noterades för Växjölagets mål.

AFC Eskilstuna tog sin fjärde seger för säsongen då man följde upp en 3-0-seger från förra omgången med en 2-0-vinst borta mot IK Frej Täby, som fortfarande söker efter sin första seger för säsongen. Ousmane Camara blev matchens lirare med sina båda mål

Örgryte tog sin femte seger på de sex inledande omgångarna efter en sen 1-0-vinst borta mot Degerfors. Trots att ÖIS fick Anton Lans utvisad i andra halvlek kunde Diego Montiel slå in matchens enda mål på straff.

En tät och jämn match mellan två nykomlingar från olika håll var vad publiken på Stadsparksvallen fick se under lördagen. Vad de däremot inte fick se var mål, då Jönköpings Södra och IK Brage spelade 0-0.

Efter en tuff säsongsinledning tog Halmstads BK sin andra seger på de fem första omgångarna då man vann med klara 3-1 borta mot Gefle.

IFK Värnamo fick äntligen göra säsongsdebut på Finnvedsvallen, som lidit extra mycket av den segdragna vintern och inte varit spelklar förrän nu. Publiken fick dock inte se några mål då hemmalaget spelade 0-0 mot Norrby