Allt Om HIF

2009 – 2019

”Abbe” Khalili klar för HIF

Återvändartrenden fortsätter. Igår skrev Andreas Landgren på för HIF. Och idag är det ”Abbe” Khalili’s tur att återvända till klubben.

Abbe, som han kallas, är uppvuxen i Helsingborg och tillhörde plantskolan Högaborgs BK fram till 2010 då han gick till HIF. Från och med 2011 har han spelat med IFK Värnamo.
– Abbe är fortfarande en stor talang även om han fyllt 21. Han är längst fram i 92-kullen och satsar för att komma med U21-landslaget. Han har mognat under åren i Värnamo och insett vad som krävs för att lyckas på den här nivån, säger HIF:s sportchef Jesper Jansson till HIF.se
Foto: Bjarki Tordarson
Under förra sejouren i HIF blev det två inhopp i Allsvenskan. I Värnamo har det blivit 40 matcher och 14 mål och han tillhörde de mest framträdande i Värnamo under fjolåret.
– Det känns bra att vara tillbaka i HIF. Jag har mognat under tiden i Värnamo och räknar med att konkurrera på andra villkor den här gången, säger Abbe Khalili.

”Abbe” Khalilis karriär i siffror:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.